Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acids composition and physical properties of stones and kernels from different peach cultivars as biomarker of origin and ripening time
Назив: Fatty acids composition and physical properties of stones and kernels from different peach cultivars as biomarker of origin and ripening time
Аутори: Koprivica, M.  ; Milojković-Opsenica, D.  ; Fotirić Akšić, M.  ; Dramićanin, A.  ; Lazarević, K.
Остала ауторства: 1438-2377; 1438-2377
Година: 2022
Публикација: European Food Research and Technology
European Food Research and Technology
ISSN: 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 248 br. 10 str. 2471-2482
DOI: 10.1007/s00217-022-04062-3
WoS-ID: 000819885900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85133286690
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258609
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6142
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5498
https://ritnms.itnms.ac.rs/handle/123456789/636
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) (RS-200168)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200023 (Institut za tehnologiju nuklearnih i drugih mineralnih sirovina - ITNMS, Beograd) (RS-200023)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца