Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of fatty acid composition of sunflower kernel on quality and shelf-life of cookies
Назив: | Influence of fatty acid composition of sunflower kernel on quality and shelf-life of cookies | Аутори: | Pajin, Biljana ; Dimić, Etelka ; Romanić, Ranko ; Radujko, Ivana | Година: | 2011 | Публикација: | Acta Alimentaria | ISSN: | 0139-3006 Acta Alimentaria Претражи идентификатор | Издавач: | Akadémiai Kiadó | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 40 br. 1 str. 71-79 | DOI: | 10.1556/aalim.40.2011.1.10 | WoS-ID: | 000288495600011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-79954562873 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/260821 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11286 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
3
SCOPUSTM
SCOPUSTM
2
OpenCitations
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.