Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of fatty acid composition of sunflower kernel on quality and shelf-life of cookies
Назив: Influence of fatty acid composition of sunflower kernel on quality and shelf-life of cookies
Аутори: Pajin, Biljana  ; Dimić, Etelka ; Romanić, Ranko  ; Radujko, Ivana  
Година: 2011
Публикација: Acta Alimentaria
ISSN: 0139-3006 Acta Alimentaria Претражи идентификатор
Издавач: Akadémiai Kiadó
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 40 br. 1 str. 71-79
DOI: 10.1556/aalim.40.2011.1.10
WoS-ID: 000288495600011
Scopus-ID: 2-s2.0-79954562873
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/260821
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11286
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.