Резултати
Назив: | Selection of optimal sensory properties for the recognition of wholemeal bread | Аутори: | Pestorić, Mladenka ; Pojić, Milica ; Sakač, Marijana ; Mastilović, Jasna ; Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Živančev, Jelena | Година: | 2012 | Публикација: | International Journal of Food Properties | ISSN: | 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор | Издавач: | Taylor and Francis Ltd. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 br. 4 str. 748-757 | DOI: | 10.1080/10942912.2010.501466 | WoS-ID: | 000305488800004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84862661950 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/260852 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.