Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja
Назив: Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja
Остали називи: The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs
Аутори: Todorović, Milica
Ментор: Marković, Radmila  
Остала ауторства: Vranić, Danijela  ; Šefer, Dragan  ; Baltić, Milan Ž. ; Tešić, Milan
Година: 2014
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 294351111
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5003
http://phaidrabg.bg.ac.rs/o:9555
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:9555/bdef:Content/get
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264436
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца