Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja
Naziv: Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja
Ostali nazivi: The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs
Autori: Todorović, Milica
Mentor: Marković, Radmila  
Ostala autorstva: Vranić, Danijela  ; Šefer, Dragan  ; Baltić, Milan Ž. ; Tešić, Milan
Godina: 2014
Publikacija: Универзитет у Београду
Izdavač: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Tip rezultata: Doktorska disertacija
VBS COBISS: 294351111
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5003
http://phaidrabg.bg.ac.rs/o:9555
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:9555/bdef:Content/get
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264436
Projekat: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca