Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja | Остали називи: | The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs | Аутори: | Todorović, Milica | Ментор: | Marković, Radmila ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 294351111 | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5003 http://phaidrabg.bg.ac.rs/o:9555 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:9555/bdef:Content/get https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264436 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |