Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Characteristics of kombucha fermented milk products with stinging nettle | Аутори: | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety. Abstract book | Издавач: | TÜBİTAK MARMARA RESEARCH CENTAR, Turkey | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 107-107 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/265615 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.