Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of kombucha fermented milk products with stinging nettle
Назив: Characteristics of kombucha fermented milk products with stinging nettle
Аутори: Lončar, Eva ; Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Đurić, Mirjana  ; Kolarov, Ljiljana 
Година: 2011
Публикација: 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety. Abstract book
Издавач: TÜBİTAK MARMARA RESEARCH CENTAR, Turkey
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 107-107
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/265615
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.