Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro study on digestion of pumpkin oil cake protein hydrolysate: Evaluation of impact on bioactive properties
Назив: In vitro study on digestion of pumpkin oil cake protein hydrolysate: Evaluation of impact on bioactive properties
Аутори: Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  ; Peričin-Starčević, Ivana  ; Krimer-Malešević, Vera
Година: 2013
Публикација: International Journal of Food Sciences and Nutrition
ISSN: 0963-7486 International Journal of Food Sciences and Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Online
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 4 str. 452-460
DOI: 10.3109/09637486.2012.749837
WoS-ID: 000318356200009
Scopus-ID: 2-s2.0-84877269027
PMID 64
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8893
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/265940
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

15
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
11
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.