Резултати

еНаука >  Резултати >  Colour and sensory characteristics of traditional dry fermented sausage (Petrovská klobása) as affected by the starter culture
Назив: Colour and sensory characteristics of traditional dry fermented sausage (Petrovská klobása) as affected by the starter culture
Аутори: Ivić, Maja Đ. ; Džinić, Natalija R. ; Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Ikonić, Predrag M.  
Година: 2017
Публикација: Proceedings V International Congress ''Engineering, Environment and Materials in Processing Industry''
Издавач: Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 80-87
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/267168
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.