Резултати
еНаука >
Резултати >
Colour and sensory characteristics of traditional dry fermented sausage (Petrovská klobása) as affected by the starter culture
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Colour and sensory characteristics of traditional dry fermented sausage (Petrovská klobása) as affected by the starter culture | Аутори: | Ivić, Maja Đ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings V International Congress ''Engineering, Environment and Materials in Processing Industry'' | Издавач: | Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 80-87 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/267168 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.