Резултати
еНаука >
Резултати >
Polycyclic aromatic hydrocarbons in the traditional smoked sausage Slavonska kobasica
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Polycyclic aromatic hydrocarbons in the traditional smoked sausage Slavonska kobasica | Аутори: | Mastanjević, Krešimir; Kartalović, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Journal of Food Composition and Analysis | ISSN: | 0889-1575![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 83 | DOI: | 10.1016/j.jfca.2019.103282 | WoS-ID: | 000489353800015 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85070552993 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268386 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/13 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.