Резултати

еНаука >  Резултати >  Preparation, characterization and antimicrobial properties of electrospun polylactide films containing Allium ursinum L. extract
Назив: Preparation, characterization and antimicrobial properties of electrospun polylactide films containing Allium ursinum L. extract
Аутори: Radusin, Tanja ; Torres-Giner, Sergio; Stupar, Alena  ; Ristić, Ivan  ; Miletić, Aleksandra  ; Novaković, Aleksandra  ; Lagaron, Jose Maria
Година: 2019
Публикација: Food Packaging and Shelf Life
ISSN: 2214-2894 Food Packaging and Shelf Life Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 str. 100357-100357
DOI: 10.1016/j.fpsl.2019.100357
WoS-ID: 000487842900044
Scopus-ID: 2-s2.0-85068233157
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/116
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268394
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

69
SCOPUSTM
46
OpenCitations
63
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.