Резултати
еНаука >
Резултати >
Preparation, characterization and antimicrobial properties of electrospun polylactide films containing Allium ursinum L. extract
Назив: | Preparation, characterization and antimicrobial properties of electrospun polylactide films containing Allium ursinum L. extract | Аутори: | Radusin, Tanja ; Torres-Giner, Sergio; Stupar, Alena ; Ristić, Ivan ; Miletić, Aleksandra ; Novaković, Aleksandra ; Lagaron, Jose Maria | Година: | 2019 | Публикација: | Food Packaging and Shelf Life | ISSN: | 2214-2894 Food Packaging and Shelf Life Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 21 str. 100357-100357 | DOI: | 10.1016/j.fpsl.2019.100357 | WoS-ID: | 000487842900044 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85068233157 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/116 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268394 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.