Резултати

еНаука >  Резултати >  Dry pepper (Capsicum annum L.) powder as natural weath dough improver
Назив: Dry pepper (Capsicum annum L.) powder as natural weath dough improver
Аутори: Mastilović, Jasna  ; Radovanović, J.; Džinić, D.; Vukić, M.; Ivanović, M.; Kevrešan, Žarko  ; J. Sandra
Година: 2017
Публикација: Proceedings of V International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“, March 15-17, 2017 Jahorina
Издавач: Zvornik : Tehnološki fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 260-273
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/269555
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.