Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Dry pepper (Capsicum annum L.) powder as natural weath dough improver | Аутори: | Mastilović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings of V International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“, March 15-17, 2017 Jahorina | Издавач: | Zvornik : Tehnološki fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-22-0![]() ![]() |
Колација: | str. 260-273 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/269555 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.