Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj sadržaja čvrstih triglicerida na fizička svojstva čokolade sa sojinim mlekom
Назив: | Uticaj sadržaja čvrstih triglicerida na fizička svojstva čokolade sa sojinim mlekom Influence of solid fat content on physical properties of chocolate with soy milk |
Аутори: | Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Lončarević, Ivana ; Petković, Marko | Година: | 2011 | Публикација: | Zbornik radova, 52. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 05-10. juni 2011. | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje” |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80995-89-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 199-204 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19689 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/270570 |
Извор метаподатака: | Migracija | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.