Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj sadržaja čvrstih triglicerida na fizička svojstva čokolade sa sojinim mlekom
Назив: Uticaj sadržaja čvrstih triglicerida na fizička svojstva čokolade sa sojinim mlekom
Influence of solid fat content on physical properties of chocolate with soy milk
Аутори: Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  ; Petković, Marko
Година: 2011
Публикација: Zbornik radova, 52. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 05-10. juni 2011.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-89-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 199-204
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19689
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/270570
Извор метаподатака: Migracija
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.