Резултати

еНаука >  Резултати >  Validation method of phenolic acids and flavonoids in cherries by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Назив: Validation method of phenolic acids and flavonoids in cherries by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Аутори: Bursić, Vojislava  ; Vuković G; Prvulović, Dejan  ; Malenčić, Đorđe  ; Popović M; Dedić, Boško  ; Meseldžija, Maja  
Година: 2014
Публикација: 5th CASEE conference: "Healthy Food Production and Environmental Preservation - The Role of Agriculture, Forestry and Applied Biology" (5; Novi Sad; 2014 )
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Agriculture, Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-97-4 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: vol. 1 br. 1 str. 46-46
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/270796
URL: http://casee.uns.ac.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.