Резултати
еНаука >
Резултати >
Validation method of phenolic acids and flavonoids in cherries by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Назив: | Validation method of phenolic acids and flavonoids in cherries by liquid chromatography-tandem mass spectrometry | Аутори: | Bursić, Vojislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 5th CASEE conference: "Healthy Food Production and Environmental Preservation - The Role of Agriculture, Forestry and Applied Biology" (5; Novi Sad; 2014 ) | Издавач: | University of Novi Sad, Faculty of Agriculture, Novi Sad, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-97-4![]() ![]() |
Колација: | vol. 1 br. 1 str. 46-46 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/270796 | URL: | http://casee.uns.ac.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.