Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of barley β-glucans on some properties of cookies dough
Назив: Effect of barley β-glucans on some properties of cookies dough
Аутори: Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica  
Година: 2016
Публикација: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2016
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-0439-0 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 25-27
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/270983
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.