Резултати

еНаука >  Резултати >  Some Chemical Characteristics and Oxidative Stability of Cold Pressed Grape Seed Oils Obtained from Different Winery Waste
Назив: Some Chemical Characteristics and Oxidative Stability of Cold Pressed Grape Seed Oils Obtained from Different Winery Waste
Аутори: Bjelica, Milos; Vujasinović, Vesna B.  ; Rabrenović, Biljana  ; Dimić, Sanja
Година: 2019
Публикација: European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN: 1438-7697 European Journal of Lipid Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 121 br. 8 str. 1800416-1800416
DOI: 10.1002/ejlt.201800416
WoS-ID: 000478079300002
Scopus-ID: 2-s2.0-85068055600
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/272656
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/766
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4946
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=113466&source=eNauka&language=en
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/20192
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

21
SCOPUSTM
11
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.