Резултати
Назив: | Some parameters of dried pork produced with lower salt content | Аутори: | Lilić, Slobodan; Stanišić, Nikola ; Karan, D. ; Rašeta, M. ; Branković, I. ; Jovanović, J. ; Lukić, Miloš | Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 775-779 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84925989795 | URI: | http://cefood2012.rs/ https://enauka.gov.rs/handle/123456789/272671 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/360 |
URL: | http://cefood2012.rs/ | Пројекат: | Smanjivanje sadržaja natrijuma u proizvodima od mesa - tehnološke mogućnosti, karakteristike kvaliteta i zdravstveni aspekti (RS-31083) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.