Резултати

еНаука >  Резултати >  Some parameters of dried pork produced with lower salt content
Назив: Some parameters of dried pork produced with lower salt content
Аутори: Lilić, Slobodan; Stanišić, Nikola  ; Karan, D.  ; Rašeta, M.  ; Branković, I.  ; Jovanović, J.  ; Lukić, Miloš  
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 775-779
Scopus-ID: 2-s2.0-84925989795
URI: http://cefood2012.rs/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/272671
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/360
URL: http://cefood2012.rs/
Пројекат: Smanjivanje sadržaja natrijuma u proizvodima od mesa - tehnološke mogućnosti, karakteristike kvaliteta i zdravstveni aspekti (RS-31083)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.