Резултати

еНаука >  Резултати >  Some possibilities of fat and salt reduction in fermented sausages
Назив: Some possibilities of fat and salt reduction in fermented sausages
Аутори: Vasilev, Dragan  ; Karabasil, Neđeljko R.  ; Dimitrijević, Mirjana R.  ; Jovetić Milica
Година: 2016
Публикација: 4th International ISEKI-Food conference
Издавач: ISEKI-Food Association, Vienna, Austria
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-3-900932-34-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 171-171
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/272672
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.