Резултати

еНаука >  Резултати >  Thermal Inactivation of Soybean Bioactive Proteins
Назив: Thermal Inactivation of Soybean Bioactive Proteins
Аутори: Žilić, Slađana  ; Božović, Irina; Hadži-Tašković-Šukalović, Vesna
Година: 2012
Публикација: International Journal of Food Engineering
ISSN: 2194-5764 International Journal of Food Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Walter De Gruyter Gmbh, Berlin
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 4
DOI: 10.1515/1556-3758.2521
WoS-ID: 000310368900014
Scopus-ID: 2-s2.0-84870508246
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/273207
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/408
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

13
SCOPUSTM
6
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.