Резултати
Назив: | Thermal Inactivation of Soybean Bioactive Proteins | Аутори: | Žilić, Slađana ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | International Journal of Food Engineering | ISSN: | 2194-5764![]() ![]() |
Издавач: | Walter De Gruyter Gmbh, Berlin | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 br. 4 | DOI: | 10.1515/1556-3758.2521 | WoS-ID: | 000310368900014 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84870508246 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/273207 http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/408 |
Пројекат: | Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.