Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Thermal Inactivation of Soybean Bioactive Proteins
Naziv: Thermal Inactivation of Soybean Bioactive Proteins
Autori: Žilić, Slađana  ; Božović, Irina; Hadži-Tašković-Šukalović, Vesna
Godina: 2012
Publikacija: International Journal of Food Engineering
ISSN: 2194-5764 International Journal of Food Engineering Pretraži identifikator
Izdavač: Walter De Gruyter Gmbh, Berlin
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 8 br. 4
DOI: 10.1515/1556-3758.2521
WoS-ID: 000310368900014
Scopus-ID: 2-s2.0-84870508246
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/273207
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/408
Projekat: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

13
SCOPUSTM
6
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.