Резултати

еНаука >  Резултати >  COLOUR AND TEXTURE PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED SREMSKA' SAUSAGE
Назив: COLOUR AND TEXTURE PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED SREMSKA' SAUSAGE
Аутори: Karan, Dragica  ; Vesković Moračanin, Slavica  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Parunović, Nenad  ; Babić, Jelena  
Година: 2010
Публикација: 14th International Feed Technology symposium “Feed Technology, Quality and Safety”, 12th Symposium “NODA 2010” “Meat Technology, Quality and Safety”
Издавач: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 133-139
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/274096
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.