Rezultati

eNauka >  Rezultati >  COLOUR AND TEXTURE PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED SREMSKA' SAUSAGE
Naziv: COLOUR AND TEXTURE PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED SREMSKA' SAUSAGE
Autori: Karan, Dragica  ; Vesković Moračanin, Slavica  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Parunović, Nenad  ; Babić, Jelena  
Godina: 2010
Publikacija: 14th International Feed Technology symposium “Feed Technology, Quality and Safety”, 12th Symposium “NODA 2010” “Meat Technology, Quality and Safety”
Izdavač: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-018-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 133-139
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/274096
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.