Резултати

еНаука >  Резултати >  A kinetic study of the release of vanillin encapsulated in Carnauba wax microcapsules
Назив: A kinetic study of the release of vanillin encapsulated in Carnauba wax microcapsules
Аутори: Stojaković, Đorđe; Bugarski, Branko  ; Rajić, Nevenka  
Година: 2012
Публикација: Journal of Food Engineering
ISSN: 0260-8774 Journal of Food Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 109 br. 3 str. 640-642
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.11.022
WoS-ID: 000300199000039
Scopus-ID: 2-s2.0-83955161055
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2224
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277124
Пројекат: Porozni materijali na bazi oksida u zaštiti životne sredine od genotoksičnih supstanci (RS-172018)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

25
SCOPUSTM
22
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.