Резултати
еНаука >
Резултати >
A kinetic study of the release of vanillin encapsulated in Carnauba wax microcapsules
Назив: | A kinetic study of the release of vanillin encapsulated in Carnauba wax microcapsules | Аутори: | Stojaković, Đorđe; Bugarski, Branko ; Rajić, Nevenka | Година: | 2012 | Публикација: | Journal of Food Engineering | ISSN: | 0260-8774 Journal of Food Engineering Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 109 br. 3 str. 640-642 | DOI: | 10.1016/j.jfoodeng.2011.11.022 | WoS-ID: | 000300199000039 | Scopus-ID: | 2-s2.0-83955161055 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2224 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277124 |
Пројекат: | Porozni materijali na bazi oksida u zaštiti životne sredine od genotoksičnih supstanci (RS-172018) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
25
SCOPUSTM
SCOPUSTM
22
OpenCitations
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.