Резултати
еНаука >
Резултати >
The effects of freezing conditions and frozen storage on the physical properties of puff pastry
Назив: | The effects of freezing conditions and frozen storage on the physical properties of puff pastry | Аутори: | Selaković, Anastazija; Šimurina, Olivera ; Šoronja Simović, Dragana ; Zahorec, Jana ; Filipčev, Bojana ; Šereš, Zita | Година: | 2020 | Публикација: | Proceedings / 10th International Congress “Flour-Bread ‘19” and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ‘19”, Osijek, June 11-14, 2019 | ISSN: | 2706-4751 Претражи идентификатор | Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University, Faculty of Food and Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 29-38 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277793 | URL: | https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3A1934/datastream/FILE0/view | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.