Резултати

еНаука >  Резултати >  The effects of freezing conditions and frozen storage on the physical properties of puff pastry
Назив: The effects of freezing conditions and frozen storage on the physical properties of puff pastry
Аутори: Selaković, Anastazija; Šimurina, Olivera  ; Šoronja Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  ; Filipčev, Bojana  ; Šereš, Zita  
Година: 2020
Публикација: Proceedings / 10th International Congress “Flour-Bread ‘19” and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ‘19”, Osijek, June 11-14, 2019
ISSN: 2706-4751 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University, Faculty of Food and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 29-38
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277793
URL: https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3A1934/datastream/FILE0/view
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.