Резултати
еНаука >
Резултати >
Towards an improved prediction of the free radical scavenging potency of flavonoids: the significance of double PCET mechanisms
Назив: | Towards an improved prediction of the free radical scavenging potency of flavonoids: the significance of double PCET mechanisms | Аутори: | Amić, Ana; Marković, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Food chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 152 str. 578-585 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2013.12.025 | WoS-ID: | 000332132300080 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84891537737 | PMID: | 24444978 | URI: | https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/961 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/279613 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.