Резултати

еНаука >  Резултати >  Towards an improved prediction of the free radical scavenging potency of flavonoids: the significance of double PCET mechanisms
Назив: Towards an improved prediction of the free radical scavenging potency of flavonoids: the significance of double PCET mechanisms
Аутори: Amić, Ana; Marković, Zoran  ; Dimitrić-Marković, Jasmina  ; Stepanić, Višnja; Lučić, Bono; Amić, Dragan
Година: 2014
Публикација: Food chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 152 str. 578-585
DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.12.025
WoS-ID: 000332132300080
Scopus-ID: 2-s2.0-84891537737
PMID: 24444978
URI: https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/961
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/279613
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

58
SCOPUSTM
15
PubMed CentralTM
47
OpenCitations
60
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.