Резултати

еНаука >  Резултати >  The optimisation of temperature for transglutaminase activation in probiotic yoghurt production
Назив The optimisation of temperature for transglutaminase activation in probiotic yoghurt production
Аутори: Milanović, Spasenija ; M. Đurić; Iličić, Mirela  ; Kanurić-Duraković, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; M. Ranogajec
Година: 2010
Публикација: 1st International Congress on Food Technology, Antalya Turkey
Издавач: Turkey
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 200-200
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/279975
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.