Резултати
еНаука >
Резултати >
The optimisation of temperature for transglutaminase activation in probiotic yoghurt production
Назив : | The optimisation of temperature for transglutaminase activation in probiotic yoghurt production | Аутори: | Milanović, Spasenija ; M. Đurić; Iličić, Mirela ; Kanurić-Duraković, Katarina ; Vukić, Vladimir ; M. Ranogajec | Година: | 2010 | Публикација: | 1st International Congress on Food Technology, Antalya Turkey | Издавач: | Turkey | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 200-200 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/279975 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.