Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Aktivnost probiotskih bakterija u različitim vrstama sirne surutke The activity of probiotic bacteria in different types of cheese wheys |
Аутори: | Vukašinović-Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Zbornik izvoda radova / X simpozijum "Savremene tehnologije i privredni razvoj", Leskovac, 22. i 23. oktobar 2013 | Издавач: | Leskovac : Tehnološki fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82367-98-7![]() ![]() |
Колација: | str. 62 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/281415 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6200 http://eprints.ugd.edu.mk/8088/1/Beta%20fin.pdf |
URL: | http://eprints.ugd.edu.mk/8088/1/Beta%20fin.pdf | Пројекат: | Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |