Резултати

еНаука >  Резултати >  Aktivnost probiotskih bakterija u različitim vrstama sirne surutke
Назив: Aktivnost probiotskih bakterija u različitim vrstama sirne surutke
The activity of probiotic bacteria in different types of cheese wheys
Аутори: Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Mojović, Ljiljana  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Tasić, Žaklina  
Година: 2013
Публикација: Zbornik izvoda radova / X simpozijum "Savremene tehnologije i privredni razvoj", Leskovac, 22. i 23. oktobar 2013
Издавач: Leskovac : Tehnološki fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82367-98-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 62
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/281415
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6200
http://eprints.ugd.edu.mk/8088/1/Beta%20fin.pdf
URL: http://eprints.ugd.edu.mk/8088/1/Beta%20fin.pdf
Пројекат: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца