Резултати

еНаука >  Резултати >  POSITIVE EFFECTS OF PHYSICAL AND CHEMICAL PROCESSES ON THE CONENT OF BIOACTIVE COMPONENTS IN BERRY FRUITS
Назив: POSITIVE EFFECTS OF PHYSICAL AND CHEMICAL PROCESSES ON THE CONENT OF BIOACTIVE COMPONENTS IN BERRY FRUITS
Аутори: Simonović, Mladen  ; M. Dojčinović; S. Hranisavljević; Simonović, Branislav  
Година: 2012
Публикација: Regional Biophysics Conference 2012, Kladovo-Belgrade, Serbia
Издавач: University of Belgrade, Faculty of biology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-904161-1-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 72-73
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284249
URL: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3541577/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.