Резултати
еНаука >
Резултати >
POSITIVE EFFECTS OF PHYSICAL AND CHEMICAL PROCESSES ON THE CONENT OF BIOACTIVE COMPONENTS IN BERRY FRUITS
Назив: | POSITIVE EFFECTS OF PHYSICAL AND CHEMICAL PROCESSES ON THE CONENT OF BIOACTIVE COMPONENTS IN BERRY FRUITS | Аутори: | Simonović, Mladen ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Regional Biophysics Conference 2012, Kladovo-Belgrade, Serbia | Издавач: | University of Belgrade, Faculty of biology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-904161-1-0![]() ![]() |
Колација: | str. 72-73 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284249 | URL: | http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3541577/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.