Rezultati

eNauka >  Rezultati >  POSITIVE EFFECTS OF PHYSICAL AND CHEMICAL PROCESSES ON THE CONENT OF BIOACTIVE COMPONENTS IN BERRY FRUITS
Naziv: POSITIVE EFFECTS OF PHYSICAL AND CHEMICAL PROCESSES ON THE CONENT OF BIOACTIVE COMPONENTS IN BERRY FRUITS
Autori: Simonović, Mladen  ; M. Dojčinović; S. Hranisavljević; Simonović, Branislav  
Godina: 2012
Publikacija: Regional Biophysics Conference 2012, Kladovo-Belgrade, Serbia
Izdavač: University of Belgrade, Faculty of biology, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-904161-1-0 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 72-73
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284249
URL: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3541577/
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.