Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milk
Назив: Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milk
Аутори: Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Žilić, Slađana  ; Smiljanić Milenko; Vasić Milena; Vučić, Tanja  
Година: 2016
Публикација: Book of Abstracts of The 42th Croatian dairy experts symposium
Издавач: HMU, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 49-50
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284400
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.