Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milk
Назив: | Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milk | Аутори: | Barać, Miroljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Book of Abstracts of The 42th Croatian dairy experts symposium | Издавач: | HMU, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 49-50 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284400 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.