Резултати

еНаука >  Резултати >  The Effect of Bacteriocin and Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Sremska Sausage
Назив: The Effect of Bacteriocin and Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Sremska Sausage
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Škrinjar, Marija D. ; Dragojlo Obradovic; Karan, Dragica D.  ; Lazar Turubatovic; Kurćubić, Vladimir S.  ; Mašković, Pavle Z.  
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference, Belgrade
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd., Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 299-304
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/287037
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.