Резултати
еНаука >
Резултати >
The Effect of Bacteriocin and Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Sremska Sausage
Назив: | The Effect of Bacteriocin and Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Sremska Sausage | Аутори: | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | International 57th Meat Industry Conference, Belgrade | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd., Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-07-5![]() ![]() |
Колација: | str. 299-304 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/287037 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.