Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of vacuum packaging on sensory and lipid stability of precooked pork chops
Назив: Influence of vacuum packaging on sensory and lipid stability of precooked pork chops
Аутори: Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija 
Година: 2018
Публикација: Proceedings, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 2018, 23. okt - 25. okt
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 383-387
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/288534
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.