Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of vacuum packaging on sensory and lipid stability of precooked pork chops
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of vacuum packaging on sensory and lipid stability of precooked pork chops | Аутори: | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Proceedings, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 2018, 23. okt - 25. okt | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-056-8![]() ![]() |
Колација: | str. 383-387 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/288534 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.