Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj sojinog brašna na kvalitet čajnog peciva
Назив: Uticaj sojinog brašna na kvalitet čajnog peciva
Influence of soy flour on characteristics of cookies and cookies dough
Аутори: Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Belić, Zorica; Fišteš, Aleksandar  ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica  
Година: 2015
Публикација: Zbornik radova, 56. Savetovanje industrije ulja Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 21-26. jun 2015
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DОО „Industrijsko bilјe”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-046-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 181-187
VBS COBISS: 309889799
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/288693
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.