Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different inulin types on bread quality in the process of freezing and thawing
Назив: Influence of different inulin types on bread quality in the process of freezing and thawing
Аутори: Filipović, Jelena  ; Psodorov, Đorđe ; Filipović, Nada ; Filipović, Vladimir  
Година: 2011
Публикација: 11th International Congress on Engineering and Food
Издавач: Cosmosware, Ag. Joannou 53, Athens, Greece
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-960-89789-5-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 1897-1899
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/290192
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.