Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of different inulin types on bread quality in the process of freezing and thawing
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of different inulin types on bread quality in the process of freezing and thawing | Аутори: | Filipović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 11th International Congress on Engineering and Food | Издавач: | Cosmosware, Ag. Joannou 53, Athens, Greece | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-960-89789-5-9![]() ![]() |
Колација: | str. 1897-1899 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/290192 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.