Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling
Назив: Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling
Аутори: Zarić, Danica  ; Salem, Embiriekah; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  
Уредници: Sheri Sims
Година: 2019
Публикација: Protein Hydrolysates: Uses, Properties and Health Effects, Chapter 3
Издавач: Nova Science Publishers, Inc.
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-1-53614-898-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 59-83
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/292918
URL: https://novapublishers.com/shop/protein-hydrolysates-uses-properties-and-health-effects/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.