Резултати
Назив: | Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling | Аутори: | Zarić, Danica ; Salem, Embiriekah; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Bulatović, Maja ; Rakin, Marica | Уредници: | Sheri Sims | Година: | 2019 | Публикација: | Protein Hydrolysates: Uses, Properties and Health Effects, Chapter 3 | Издавач: | Nova Science Publishers, Inc. | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-1-53614-898-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 59-83 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/292918 | URL: | https://novapublishers.com/shop/protein-hydrolysates-uses-properties-and-health-effects/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.