Резултати

еНаука >  Резултати >  Meat quality: Impact of various pre-slaughter conditions
Назив: Meat quality: Impact of various pre-slaughter conditions
Аутори: Karabasil, Nedjeljko  ; Bošković, Tamara; Vićić, Ivan  ; Čobanović, Nikola  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Teodorović, Vlado 
Година: 2019
Публикација: 60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: Iop Publishing Ltd, Bristol
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012033-012033
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012033
WoS-ID: 000509758800033
Scopus-ID: 2-s2.0-85074668242
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1689
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/293466
Пројекат: Istraživanje farmakoloških karakteristika antimikrobnih agenasa, uvođenje novih tehnoloških rešenja i alternativnih metoda profilakse s ciljem da se poboljša kontrola infektivnih oboljenja domaćih životinja (RS-31071)
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

8
SCOPUSTM
2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.