Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory Quality of Fermented Sausages with Linseed Oil during Storage
Назив: Sensory Quality of Fermented Sausages with Linseed Oil during Storage
Senzorni kvalitet fermentisanih kobasica sa dodatkom lanenog ulja tokom skladištenja
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Lilić, Slobodan  ; Vranić, Danijela  ; Stanisić, Nikola  ; Živković, Dušan  
Година: 2017
Публикација: 22. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 10.-11. 03. 2017.
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/294642
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5635
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/264426508#izum.si
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.