Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant properties of hydrolysates of wheat gluten as influenced by process conditions
Назив: Antioxidant properties of hydrolysates of wheat gluten as influenced by process conditions
Аутори: Knežević-Jugović, Zorica D.  ; M. Elmalimadi; Stefanović, Andrea B.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Jakovetić Tanasković, Sonja M.  ; Bugarski, Branko M.  
Година: 2017
Публикација: Proceedings / V International Congress "Engineering, Ecology and Materials in the Processing Industry"
Издавач: Zvornik : Faculty of Technology =Tehnološki fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 145-153
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295074
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6262
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6262
http://www.kongres.tfzv.org/en/
URL: http://www.kongres.tfzv.org/en/
Пројекат: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца