Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of the strength of wheat dough made from substandard quality flour using enzyme preparations
Назив: Optimization of the strength of wheat dough made from substandard quality flour using enzyme preparations
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Popov, Stevan ; Bodroža, Marija  ; Brkljač, Jovana  ; Grbić, Jasna ; Nježić, Zvonko  
Година: 2013
Публикација: Journal on processing and energy in agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. no. 1 str. 29-32-32
VBS COBISS: 297293319
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295919
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/297293319#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.