Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of the strength of wheat dough made from substandard quality flour using enzyme preparations

Назив: | Optimization of the strength of wheat dough made from substandard quality flour using enzyme preparations | Аутори: | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Journal on processing and energy in agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. no. 1 str. 29-32-32 | VBS COBISS: | 297293319 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295919 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/297293319#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.