Резултати

еНаука >  Резултати >  New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages
Назив: New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan
Година: 2020
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 8 str. 1066-1066
DOI: 10.3390/foods9081066
WoS-ID: 000567105800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85091148187
PMID: 32781611
PMCID: PMC7466274
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296603
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

38
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
19
OpenCitations
33
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.