Rezultati

eNauka >  Rezultati >  New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages
Naziv: New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages
Autori: Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan
Godina: 2020
Publikacija: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Pretraži identifikator
Izdavač: Basel: MDPI
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 9 br. 8 str. 1066-1066
DOI: 10.3390/foods9081066
WoS-ID: 000567105800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85091148187
PMID: 32781611
PMCID: PMC7466274
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296603
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

38
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
19
OpenCitations
33
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.