Results

еНаука >  Резултати >  Bioactive compounds of garlic, black pepper and hot red pepper
Назив: Bioactive compounds of garlic, black pepper and hot red pepper
Аутори: Puvača, Nikola  ; Ljubojević, Dragana  ; Dragomir Lukač; Beuković, Miloš  ; Kostadinović, Ljiljana ; Popović, Sanja  ; V. Stanaćev
Година: 2014
Публикација: Proceedings of XVI International Symposium of Feed Technology
Издавач: University of Novi Sad Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-044-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 116-122
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296942
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/XVI%20International%20Symposium%20__Feed%20Technology__.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Podatke uređivali: Ђачић, Марина[Naučni institut za veterinarstvo Novi Sad]
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.