Results
Назив: | Bioactive compounds of garlic, black pepper and hot red pepper | Аутори: | Puvača, Nikola ; Ljubojević, Dragana ; Dragomir Lukač; Beuković, Miloš ; Kostadinović, Ljiljana ; Popović, Sanja ; V. Stanaćev | Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings of XVI International Symposium of Feed Technology | Издавач: | University of Novi Sad Institute of Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7994-044-5 Pretraži identifikator | Kolacija: | str. 116-122 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296942 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/XVI%20International%20Symposium%20__Feed%20Technology__.pdf | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | Podatke uređivali: | Ђачић, Марина[Naučni institut za veterinarstvo Novi Sad] |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.