Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Bioactive compounds of garlic, black pepper and hot red pepper
Naziv: Bioactive compounds of garlic, black pepper and hot red pepper
Autori: Puvača, Nikola  ; Ljubojević, Dragana  ; Dragomir Lukač; Beuković, Miloš  ; Kostadinović, Ljiljana ; Popović, Sanja  ; V. Stanaćev
Godina: 2014
Publikacija: Proceedings of XVI International Symposium of Feed Technology
Izdavač: University of Novi Sad Institute of Food Technology, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-044-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 116-122
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296942
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/XVI%20International%20Symposium%20__Feed%20Technology__.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.