Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka
Назив: Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka
Effect of added milk protein concentrates and ultrasonic treatment on the characteristics of set-style yogurt made from goat milk
Аутори: Vučić, Tanja R.  
Ментор: Jovanović, Snežana  
Остала ауторства: Maćej, Ognjen; Milanović, Spasenija; Ralević, Nebojša  ; Šobajić, Slađana  
Година: 2014
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 512121309
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=2828
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/27
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11029/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298842
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5271
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца