Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of dietary conjugated linoleic acid on egg yolk fatty acid profile in laying hens
Naziv: Effect of dietary conjugated linoleic acid on egg yolk fatty acid profile in laying hens
Autori: Stanisic M  ; Glamočlija, Nataša M.  ; Glišić, Milica A.  ; Bošković, Marija D.  ; Starcevic M  ; Baltic M ; Markovic R  
Godina: 2018
Publikacija: UniFood Conference, October 5-6 2018, University of Belgrade, 210th Anniverrsary
Izdavač: University of Belgrade
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7522-060-2 Pretraži identifikator
Kolacija: vol. n/a
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298874
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2566
Projekat: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.