Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of dietary conjugated linoleic acid on egg yolk fatty acid profile in laying hens
Назив: Effect of dietary conjugated linoleic acid on egg yolk fatty acid profile in laying hens
Аутори: Stanisic M  ; Glamočlija, Nataša M.  ; Glišić, Milica A.  ; Bošković, Marija D.  ; Starcevic M  ; Baltic M ; Markovic R  
Година: 2018
Публикација: UniFood Conference, October 5-6 2018, University of Belgrade, 210th Anniverrsary
Издавач: University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: vol. n/a
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298874
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2566
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.