Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of the technological procedure of (hot) smoking on silver carp meat quality parameters (Hypophtalmichtthys molitrix)
Назив: Influence of the technological procedure of (hot) smoking on silver carp meat quality parameters (Hypophtalmichtthys molitrix)
Аутори: Đorđević, Vesna  ; Vranić, Danijela G.  ; Trbović, Dejana K.  ; Petronijević, Radivoj  ; Ćirković, Miroslav ; Ljubojević, Dragana  ; Milijašević, Milan  
Година: 2014
Публикација: Abstract book, II International Congress Food Technology, Quality and Safety
Издавач: Institut za prehrambene tehnologije, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 46-46
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/299688
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.