Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of the technological procedure of (hot) smoking on silver carp meat quality parameters (Hypophtalmichtthys molitrix)

Назив: | Influence of the technological procedure of (hot) smoking on silver carp meat quality parameters (Hypophtalmichtthys molitrix) |
Аутори: | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 |
Публикација: | Abstract book, II International Congress Food Technology, Quality and Safety |
Издавач: | Institut za prehrambene tehnologije, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7994-041-4![]() ![]() |
Колација: | str. 46-46 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/299688 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.