Резултати

Назив: | Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine production | Аутори: | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Archiv Fur Lebensmittelhygiene | ISSN: | 0003-925X![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 70 str. 169-176 | DOI: | 10.2376/0003-925X-70-169 | WoS-ID: | 000567863300002 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/301785 | URL: | https://journal-food-safety.de/Article-Details/294 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.