Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine production
Назив: Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine production
Аутори: Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Puškaš, Vladimir  
Година: 2019
Публикација: Archiv Fur Lebensmittelhygiene
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 str. 169-176
DOI: 10.2376/0003-925X-70-169
WoS-ID: 000567863300002
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/301785
URL: https://journal-food-safety.de/Article-Details/294
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.